Gratis verzending binnen Nederland

Black franje parasol in de tuin van Wendy Studio Zinnig

Zwarte franje parasol in de tuin van Wendy Studiozinnig

14 januari 2023

Met de toevoeging van een Yuna parasol is deze stoere tuin nog stijlvoller geworden!

De prachtige tuin van Wendy is geheel in het zwart gestyled, van schutting tot meubels en sinds kort ook de parasol. Zij heeft namelijk de Black parasol van Yuna Merch uitgekozen om deze zomer onder te chillen! Wij zijn super trots op deze gave samenwerking en mega onder de indruk van hoe mooi Wendy de parasol heeft gestyled. De zwarte parasoldoek contrasteert prachtig met het lichte katoen van de franjes en het hout van de stok. Het is daardoor een ware eyecatcher in elke tuin of bij elke stranddag.

Voor wie inspiratie zoekt voor een stoere, maar stijlvolle tuin ben je bij Wendy aan het juiste adres. De lange warme zomerdagen doorbrengen in de schaduw van een mooie vintage parasol en niks aan je hoofd, of de zwoele avonden met een vuurtje, BBQ en goed gezelschap! Doe ons maar zo’n zomer, zo’n tuin en zo’n parasol! Als je deze zomer knus en relaxt in je mooie tuin wilt genieten check je @wendy_studiozinnig voor allerlei tips en ideeën voor hoe je dat verwezenlijkt!

Klik hier om onze vintage parasols te bekijken.

Prachtige zwarte tuin styling in de zomer met een vintage stijl zwarte parasolKantelbare zwarte katoenen parasol in lente tuin van Wendy Studio ZinnigLuxe en stoere zwarte parasol in gezellige tuin styling met tuinmeubels

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.