Macrame_Parasol_2.jpg

Bahama Mama Parasol

Voor wie een authentieke Ibiza experience in eigen achtertuin wil, hebben wij de Macramé parasol van je dromen van 250 cm doorsnee. De traditionele kunst van het macrameeën bestaat uit een knoopwerk van katoen en wordt door onze vakmensen met de hand geproduceerd.
249,-
Vintage_Parasol_Flower_1.jpg

Mellow Yellow

Wanneer de Mellow Yellow zonnestralen vangt gaat hij helemaal shinen! De naam zegt het al, deze parasol heeft een zonnig karakter met zijn gele buitenkant en vintage bloemetjes aan de binnenkant. Een echte vrolijke eye-catcher voor elke tuin of stranddag dus! Bij elke parasol ontvang je een bijpassende draagtas.
195,-
Vintage_Groene_Parasol_3.jpg

Green Machine Parasol

Cocktail in de hand, zonnebril op je neus en de Green Machine parasol in je tuin, een perfecter zomerplaatje bestaat er niet! De groene stof met lichte stippen is een kleurrijke toevoeging aan je buitenmeubilair, maar doet net zo goed dienst als je beste vriend tijdens een dagje strand. Bij elke parasol ontvang je een bijpassende draagtas.
159,-
Vintage_Flower_parasol_1.jpg

Foxy Flower Parasol

De Foxy Flower is een eigenzinnige parasol die een vleugje nostalgie met zich meebrengt. Of je nou gaat voor een ouderwets luie stranddag of een gezellige BBQ in je tuin, de Foxy Flower werkt gegarandeerd sfeerverhogend! Bij elke parasol ontvang je een bijpassende draagtas.
159,-
Bali_Parasol_2.jpg

Tiger Ruby Parasol

Tiger Ruby is de vurige variant van het exclusieve patroonontwerp van Ugla Studio voor Yuna Merch. Hij is gemaakt voor wie een gepassioneerde en sexy zomer tegemoet gaat! Deze parasol staat gegarandeerd fantastisch in elke tuin en op elk strand! Bij elke parasol ontvang je een bijpassende draagtas.
159,-
Strand_Parasol_1.jpg

Solar Wave

De Solar Wave is gemaakt voor hittegolven en lange stranddagen. Het exclusieve patroon is ontworpen door Ugla Studio voor Yuna Merch en daar zijn wij super trots op! Deze geel met witte variant is echt een favoriet! Bij elke parasol ontvang je een bijpassende draagtas.
159,-
Black_Parasol_Strand_1.jpg

Black Umbrella

De zwarte parasol met franjes, deze klassieker is ideaal voor in de tuin. Alle parasollen komen met een bijpassende tas.
159,-
luxe_tuin_parasol.jpg

Pearly White Umbrella

De witte parasol met een parel twist, geschikt voor elke achtertuin of patio.. Bij elke strandparasol wordt een bijpassende opbergtas geleverd.
159,-
Coral_red_Paraasol_Vintage_1.jpg

Coral Red Umbrella

Deze parasol is ook een van onze favorieten, perfect voor in de voor of achtertuin. Elke parasol wordt geleverd met een bijpassende opbergtas.
145,-
Yuna_03_Raincover-05-02.jpg

Parasolhoes

Super leuk zo’n prachtige parasol om de warme zomerdagen mee door te komen, maar het liefst klap je hem niet voor elke regenspetter weer in. Daarom hebben wij nu de regenhoes voor je parasol, zodat de parasol gewoon kan blijven staan en altijd ‘ready to go’ is bij de eerste zonnestralen!
14,50
Instagram - Yuna Logo Instagram - Rooftop Instagram - Hippie Fish Instagram - Palm trees

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je eerste aankoop én wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.