Gratis verzending binnen Nederland

Kusten waar we van dromen: Frankrijk

Macramé parasol op het strand in Frankrijk in de zomer

14 januari 2023

On our list of dreamy places we’d like to go is the French coast!

En op ons droomreisje gaan we langs de volgende drie zomerse bestemmingen.

La Plage Bonaventure

Deze Franse strandtent in Palavas-les-Flots straalt een geweldige sfeer uit. Met hun droogbloemen muur, macramé versiering en parasols met franjes zijn ze een ware interieurliefhebbershotspot. Het lijkt ons ultiem genieten om op een zonnige zomerdag in de verkoelende schaduw van hun mooie vintage parasols te zitten met een heerlijk hapje en drankje.

Hotel Amour Plage

Wauw, de Amour hotels zijn super trendy en mega fotogeniek. De vestiging in Nice is extra speciaal omdat die gelegen is aan het strand, dus perfect om te bezoeken in de zomer. Chill op het strandterras en schiet tussendoor de meest chique vakantiekiekjes! Een must om te bezoeken als je in Nice bent…

Plage Verde Beach

Deze droomlocatie in Ramatuelle heeft het beste van beide werelden: een laidback sfeer, mede door de strandbedjes vergezeld door fantastische bohemian macramé parasols, met de feestelijke luxe van een high-end vakantie. De foto’s liegen er niet om, dit lijkt gewoon een zomer paradijsje!

Klik hier om al onze parasols te bekijken en creëer deze vakantie sfeer in je eigen tuin!

La Plage Bonaventure met gele franje parasol op het strand in FrankrijkHotel Amour op het strand in Nice met luxe franje parasolLuxe macramé parasol bij Verde Beach aan de Franse kust

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.