Gratis verzending binnen Nederland

Mellow Yellow parasol op gezellig Amsterdams balkon

Mellow Yellow dubbelzijdige gebloemde gele parasol op Amsterdams balkon

14 januari 2023

Aman van den Eertwegh heeft de parasol leuk gestyled op haar knusse balkon!

Onze Mellow Yellow parasol is toch wel echt de showstopper van onze nieuwe collectie. Met zijn dubbelzijdige print is de parasol namelijk net even wat bijzonderder dan de rest. Aan de buitenkant is de parasol, zoals de naam al zegt, een zonnige gele kleur en van binnen straalt een gezellig retro bloemenprintje. Vandaar dat de parasol een sfeervolle gloed krijgt als de zon erop schijnt!

Aman heeft dit super mooi gestyled met een roestkleurig buitenkleed en houten bistro setje, die de warme tinten van de parasol mooi versterken en het balkon de perfecte chillplek voor de zomer maakt! Met wat gezellige bloemetjes en planten voegt Aman nog wat meer oranje en bruin tinten toe, maar ook een verrassende lila accentkleur die het geheel wat verfrist. De stijlvolle speaker erbij maakt het af. Dit balkon is ready voor gezellige zomer dagen!

Wil jij ook zo’n gezellige sfeer in je tuin of op je balkon? Bekijk dan onze nieuwe collectie parasols hier!

Inspiratie en ideeën voor styling van een knus en gezellig klein balkon met vintage parasolHippe tuinmeubels of balkonmeubels met trendy parasol en terracotta details

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.