Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe items incoming

Mellow Yellow gebloemde en gele dubbelzijdige vintage parasol met franjes

14 januari 2023

Maak kennis met de nieuwe Yuna Merch parasol collectie!

Onze collectie parasols wordt uitgebreid met 5 nieuwe exemplaren in de leukste printjes! Meet the crew:

Mellow Yellow

Deze dubbelzijdige showstopper heeft een zonnig karakter door zijn gele buitenkant en gebloemde innerlijk. Wanneer deze parasol in de zon een plekje krijgt, staat deze letterlijk en figuurlijk te shinen! Een gezellige toevoeging aan elke tuin dus.

Solar Wave

Subtiel is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een zebra print, maar dat is deze Solar Wave parasol wel. De wit met gele parasol is speels en eigenzinnig en kan niet ontbreken tijdens een gezellige BBQ in de tuin of picnic op het strand!

Tiger Ruby

Tiger Ruby is het vurige zusje van de Solar Wave parasol. Dit sexy printje is exclusief door Ugla Studio ontworpen voor Yuna Merch en daar zijn we trots op! In combinatie met de ecru katoenen franjes is deze parasol een echte eyecatcher!

Foxy Flower

Voor wie wel van een vleugje nostalgie houdt hebben we de Foxy Flower parasol. Ga een vrolijke zomer tegemoet en maak mooie herinneringen onder deze parasol. Deze parasol werkt gegarandeerd sfeerverhogend!

Green Machine

Met zijn groene stof en witte stippen is deze parasol super gezellig! Wij raden aan om ten alle tijden een cocktail in de hand te hebben als je onder de Green Machine parasol zit, voor optimaal effect.

Deze parasols zijn nu te pre-orderen! Klik hier om ze te bekijken.

Foxy Flower luxe vintage parasol met franjes in neutrale aardse kleurenTiger Ruby vintage parasol met zebra print met franjes en luxe uitstraling

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.