Gratis verzending binnen Nederland

Tuin styling inspiratie: Ibiza meubels en parasols

Ibiza Outdoor hippe tuinmeubels en parasols styling in beachy look en vakantiesfeer voor de zomer inspiratie via Ibiza Outdoor

14 januari 2023

Vakantiesfeer in eigen tuin, dat wil je!

Uiteraard geeft een gezellige parasol van Yuna Merch elke tuin een zonnige face lift, maar ben je nou op zoek naar mooie bijpassende meubels dan ben je bij Ibiza Outdoor aan het juiste adres. Van houten loungebanken tot stijlvolle bijzettafels en van stoer outdoor dining meubilair tot prachtige decorate items. Alles voor een stijlvolle tuin makeover vind je daar.

Voor een relaxte look en feel in je tuin deze zomer combineer je een vintage-stijl parasol met een eigenzinnige houten loungeset, aangevuld met gave krukjes en bijzettafeltjes. Om het ook daadwerkelijk relax-waardig te maken voeg je nog wat gouden lantaarntjes, kussentjes van bali en een gezellig kleed toe. Een beachy tuin waar je de hele zomer geniet van lange dagen chillen in de zon en gezellige BBQ- en borrelavonden met vrienden. Overigens creëer je dezelfde vibe ook binnen met de meubels en accessoires van Ibiza Outdoor. Check @ibizaoutdoor op Instagram voor nog veel meer tuin en huis inspiratie!

Bekijk onze nieuwe parasol collectie hier!

Franje parasol en loungeset in Ibiza of Bali stijl voor een luxe eigen tuin inspiratie via Ibiza OutdoorLeren loungestoelen en houten bijzetkrukje of bijzettafeltje voor de tuin gestyled met een gestipte parasol inspiratie via Ibiza OutdoorGave bamboe stoelen en houten outdoor tafel in Bali sfeer met witte franje parasol als tuinmeubels inspiratie via Ibiza OutdoorRieten of jute tuinstoelen en zwarte franje parasol tuinmeubels voor een stoere Ibiza tuin in de zomer inspiratie via Ibiza OutdoorGave Ibiza meubels en vintage parasol met retro bloemetjes voor huis styling inspiratie via Ibiza Outdoor

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.